bnr.bgДупка на пътя в община ГърменСнимка: Кети Тренчева, кор. на БНР

...
bnr.bgДупка на пътя в община ГърменСнимка: Кети Тренчева, кор. на БНР
Коментари Харесай

Протест в Гърмен заради лошите пътища

bnr.bg
Дупка на пътя в община Гърмен Снимка: Кети Тренчева,  кор. на БНР в Благоевград
Жители от община Гърмен ще стачкуват през днешния ден против неприятното положение на пътищата. На обяд те се събират до археологическото населено място Никополис пъкъл Нестум.

Години наред хората от общината са пострадали от разрушените пътища и стотиците дупки по тях. Освен повреди на колите, това основава ежедневни предпоставки за произшествия. Трафикът по пътя за Огняново, Марчево и Гърмен е извънредно претрупан, защото това са туристически селища с доста балнео и спа хотели.

Кметът на общината Минка Капитанова е сезирала за неприятното положение на пътната инфраструктура регионално пътно ръководство, защото правата е включена в националната мрежа за наложителни винетни такси.

В отговора от 8 април се показва, че пътят е включен в годишната стратегия за поправки, които ще бъдат осъществени през месец май.

Въпреки това хората от общината са безапелационни, че митинг ще има и не имат вяра на писмени обещания.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР